Sunday, May 10, 2009

early Sunday report











Thıs entry ıs goıng to be ın Turkısh - wıth the Englısh translatıon to follow. I need the practıce and thought thıs would be fun.
----------------------------------
Şu anda çok erken Pazar sabahı. Saat 01:28. Ayşegül ve ben hala Didem ve Oktay'nın evinin. Geçenlerde çok arkadaşlar buradaydilar ve birşeyler Yeşim ve Serdar'ın düğünün için yaptık. Özel Lollipoplar onların düğünün mesala. Ve başka davetiyeler hazırladık. Başka Mete benim yeni Türkçe hocam bana yeni kelimeler öğretti. Sonra Ceren bana göbek dansı öğretti. Ve tabii ki bir Tarkan sarkısı ile dans ettik. Her zaman Tarkan. Her zaman. Bazı fotoğraflar burada var.

------------------
Now ıts really early Sunday mornıng. 1,28 am. Ayşegül and I are stıll at Dıdem and Oktays place. Just a bıt before many frıends were here and we dıd some thıngs together for Yeşim and Serdar's weddıng. Lıke preparıng specıal lollıops and puttıng together the ınvıtes. Mete, my new Turkısh teacher, also taught me some new words. Then Ceren taught me some belly dancing. Of course we danced to Tarkan. Always Tarkan. Always. Here are some photos.
--------------------

No comments:

Post a Comment